Suzuki Terugroepactie

Terugroepactie Formulier

Uw gegevens

Gegevens Motor

  • Reload captcha

* Required Fields

Heeft u ook een brief ontvangen over een terugroepactie van uw Suzuki Motorfiets ?

Graag willen wij deze modificatie voor u verzorgen. U kunt het formulier hiernaast invullen en de gegevens naar ons versturen. Wij gaan dan de benodigde onderdelen voor de modificatie bestellen. Zodra wij deze ontvangen nemen wij contact met u op om samen een afspraak voor vervanging in te plannen. De modificatie wordt geheel kosteloos uitgevoerd.

Wij adviseren om de voorgeschreven modificatie zo snel mogelijk te laten uitvoeren dit om gevaarlijke situaties te vermijden. Mocht de terugroepactie zich voordoen in de wintermaanden dan kan het natuurlijk zijn dat uw motorfiets al in winterstalling staat. In dat geval adviseren wij om de terugroepactie net voor het voorjaar te laten uitvoeren, voordat u weer actief gaat rijden. Dit kan dan eventueel met een onderhoudsbeurt gecombineerd worden zodat u aan het begin van het seizoen alles weer prima in orde heeft en er geen onverwachte problemen ontstaan.

De terugroepactie blijft van toepassing op de betreffende motorfiets en is gekoppeld aan het framenummer. Deze verloopt niet en blijft staan totdat wij deze afmelden in het systeem van de importeur, de B.V. Nimag.

Heeft u geen brief ontvangen maar denkt u dat de betreffende modificatie ook van toepassing is op uw motorfiets, vul dan alsnog het formulier in zodat wij het kunnen nakijken in het systeem. Mocht uw motorfiets wel voldoen aan het bouwjaar maar is deze geimporteerd uit het buitenland, ook dan kunt u het formulier invullen. Wij gaan nakijken of u ook gebruik kunt maken van de betreffende terugroepactie.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog onduidelijkheden zijn, dan kunt u ons natuurlijk ook bellen op tel.nr. 0318-610081 en staan wij u graag te woord.