Integraalhelmen

9 artikel(en)

 • HJC TR-1 Mat zwart XXL

  Normale prijs: € 149,95

  Special Price € 119,95

 • HJC IS-17 Cynapse

  Normale prijs: € 239,95

  Special Price € 174,90

 • HJC FG-ST Bolt

  Normale prijs: € 299,95

  Special Price € 219,95

 • HJC FG-ST Bolt

  Normale prijs: € 299,95

  Special Price € 219,95

 • HJC CS-14 Paso

  Normale prijs: € 104,95

  Special Price € 89,95

 • Met de IS-17 bewijst HJC wederom dat een premium integraal helm gewoon betaalbaar kan zijn. De HJC IS-17 is licht en aerodynamisch geoptimaliseerd in HJC 's eigen windtunnel en voorzien van de laatste technologieën op het gebied van veiligheid en comfort. De HJC IS-17 is uitgerust met een geïntegreerd zonnevizier die op drie verschillende standen kan worden ingesteld. Zo stelt u het zonnevizier altijd perfect af op uw zitpositie en de stand van de zon. Dankzij de "one-Touch" bediening schiet het zonnevizier met één druk op de knop terug in de helmschaal. Zo heeft u in een fractie van een seconde weer helder zicht en kunt u snel anticiperen op veranderingen in het zicht. Een helder zicht is overigens ook gegarandeerd bij koude- en vochtige weersomstandigheden. De IS-17 is namelijk uitgevoerd met een "Max-Vision" Pinlock vizier. Deze nieuwe variant van Pinlock ligt verzonken in het vizier en beslaat een groter oppervlak dan conventionele Pinlock vizieren. Polycarbonaat helmschaal. Lichtgewicht en superieure pasvorm dankzij geavanceerde C.A.D technologie. Breed zicht veld voor optimale verkeerswaarneming. "ACS" ventilatiesysteem, superieure af voer van vocht en hitte voor optimale concentratie. BioCeramics uitneembare- en wasbare binnenvoering. Vocht absorberend, antibacteriële vezels met actieve neutralisering van vervelende luchtjes. RapidFireT vizierbevestiging, eenvoudig en snel het vizier (de-)monteren zonder gebruik van gereedschappen. Micro-lock trapsgewijs verstelbare kinband sluiting
  HJC IS-17 Terrigal

  Normale prijs: € 239,95

  Special Price € 174,90

 • De HJC CS-14 is het ideale voorbeeld van de voordelen van 's wereld grootste helmenfabrikant HJC. Dankzij de lage productiekosten en de grote opslag kun je voor een lage prijs een topkwaliteit helm aanschaffen. Helmschaal gemaakt van Thermocomposiet. Uitneembare en wasbare "Speed Cool” binnenvoering. Microlock snelsluiting. Krasvast HJ-05 vizier.
  HJC CS-14 mat zwart

  Normale prijs: € 104,95

  Special Price € 89,95

 • De HJC FG-14 is gemaakt van glasvezel voor maximale bescherming. De buitenkant en binnenkant zijn twee aparte helmen om voor zowel comfort als veiligheid te zorgen. De voering is uitneembaar en wasbaar. De kinband wordt gesloten met een snelsluiting.
  HJC FG-14 zwart mt. XXL

  Normale prijs: € 209,00

  Special Price € 89,95

 • De HJC FG-14 is gemaakt van glasvezel voor maximale bescherming. De buitenkant en binnenkant zijn twee aparte helmen om voor zowel comfort als veiligheid te zorgen. De voering is uitneembaaren wasbaar. De kinband wordt gesloten met een snelsluiting. Laatste maat Op = Op. Prijs is inclusief smoke vizier.
  HJC FG-14 mt. XXL

  Normale prijs: € 239,95

  Special Price € 99,95